top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverTalina

The Fearless Flow Formula

Wauw lieve dames!

Wat doorlopen we weer veel vergelijkbare processen!

Er komen meer en meer dames op mijn pad, die allemaal in dezelfde situaties verkeren. Het meest helende wat er is, want als ik jou help, help ik mijzelf!

In mijn vorige blog ' Rock-bottom' heb je al een deel van mijn levensverhaal gelezen.

Kort samengevat, was mijn jeugd niet altijd makkelijk. Gescheiden ouders (vechtscheiding), depressieve moeder, vader overleden en gevonden toen ik 10 jaar oud was. Van daaruit veel please gedrag ontwikkeld, waarna ik in contact kwam met verkeerde vriendjes en onveiligheid. Ik denk dat dat wel het woord is waar ik mijn leven mee kan samenvatten. Ik heb me vaak onveilig gevoeld.

Vanuit die onveiligheid kon ik ook dingen doen, waarvan ik wist dat ik dat niet moest doen, maar het wel deed. Bijvoorbeeld voor erkenning, speciaal en goed genoeg gevonden worden.


* Ik was een kameleon, empathisch en ging diepgaande relaties aan, maar in mijzelf voelde ik vaak innerlijk conflict. Wie was ik nou echt?

* Ik ben ook altijd iemand geweest die 100 dingen tegelijk wil doen. 100 dingen op een dag, maar ook 100 cursussen (beginnen en niet afmaken), 100den doelen stellen (want ja: ik vind alles leuk) en ga zo maar door. Ook HOUUUU ik van persoonlijke ontwikkeling, dus daar ging ook iedere dag veel energie aan op. Al met al was ik dagelijks opgeslokt en afgeleid door alles wat ik wilde.

* Regelmatig had ik het gevoel dat ik nergens echt thuis hoorde. Wie snapt mij nu echt? vroeg ik mij vaak af.

* Verder voelde ik dat ik altijd aan het doorstampen was. Continu ging ik over mijn grenzen en voelde ik me vaak afgevlakt. Terwijl eigenlijk wist ik dat er een heel gevoelige dame in mij zat.

* Schuld en schaamte... OMG! Hier kon ik hele dagboeken van volschrijven, opzoek naar mogelijkheden om de ander geen pijn te doen... Terwijl ik ondertussen zelf pijn leed


Ik voelde dat ik hier klaar mee was! Ik had te lang in de overleef gestaan en voelde dat het nu ook voor mij tijd werd voor al die mooie dingen waar ze het altijd over hebben: Flow, effortless, abundance, freedom en echt mezelf zijn.

Ik wilde het daarom anders, maar ik zag door de bomen het bos niet meer?!

Wie kan mij verder helpen? Wie weet wat ik nodig heb? En dan graag ook nog niet zo duur. Want mijn relatie met geld was ook niet bepaald geweldig (oftewel gewoon fucked up).


In die tijd ben ik van alles gaan doen om mezelf te helen. Een aantal dingen zijn: hypnotherapie, regressietherapie, reconnective healing, reiki, wataflow, innerchild work, human design en nog heel veel andere methodes.


Dit heeft mij geholpen naar wie ik nu ben. Ik voel dat ik nu schaamteloos mezelf ben. Ik voel dat oude verhalen geen deel meer uit maken van mijn leven, hoewel processen altijd blijven. Maar dat vind ik alleen maar mooi.

Ik voel dat mijn verleden gebeurd is met een reden en dat ik met wat er gebeurd is de wereld een beetje beter kan maken. Hierdoor voel ik me dagelijks geinspireerd en krijg ik dagelijks nieuwe inzichten in wat ik de wereld kan bieden. Ik voel en zie dat ik weer straal...

En dat gun ik iedereen.


Daarom heb ik op basis van mijn ervaring, een traject samen gesteld. Het heet: The Fearless Flow Formula. Een traject waarin we werken aan bovenstaande punten en we ervoor gaan zorgen dat jij ook weer schaamteloos, stralend en geinspireerd door het leven mag gaan.

Een leven waarin je niet meer continu bezig bent met overdenken en schuldgevoelens. Maar een leven waarin je je vrij voelt, vol energie, vertrouwen en inspiratie.


Het is een 12 weeks traject, vol kennis, inspiratie en veel betrokkenheid vanuit mij.

* Een traject waarin je 12 gezamelijke masterclasses online krijgt

* Minimaal 12 één op één sessies krijgt

* 3 wataflow sessies

* En mij altijd SOS appjes mag sturen


Het is zowel voor dames van Curacao als Nederland (ja ik kom naar je toe gevlogen ;-) )


Ik zoek voor deze groep dames die echtheid willen. Dames die niet vallen voor mooie verkooppraatjes, maar klaar zijn om echt de diepte met zichzelf aan te gaan en daarom een 100% JAAAAA voelen bij dit traject.


Als jij dit voelt, mag je contact met mij opnemen.

Dat kan via mijn mail astoldbytalina@gmail.com of via whatsapp +59995205503

Ik hoop je snel te spreken


Heel veel liefs van mij98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rock bottom

Comments


bottom of page