top of page
Wellness Elaisa (3).png

Level 1
Touching the surface

Heb jij al eens een cursus ontvangen vanuit je badjas?


Vanuit een staat waarin alle (kleding)laagjes al zijn afgepeld en jij je pure zelf kunt zijn, sterker nog: This is the only way om de wijsheid die al in jou zit, op jou unieke manier toe te kunnen passen.

Een cursus waarin je gevraagd wordt al het presteren los te laten. Je ego even buiten de deur te laten en in te tunen op je hart.

Zie je jezelf daar al lopen? Met je dagboek in je hand, genietend van de grassprieten onder je tenen, opweg naar een plekje waar je met een lekker kruidentheetje al je wijsheid gaat opschrijven?

Zo zie ik de watermassage cursus in mei voor me. Leren vanuit een staat van ontspanning, contact en vertrouwen. Op deze manier leer jij hoe jij jouw intuitieve watermassages met vertrouwen aan een ander kunt aanbieden!!!

Je bent welkom op 23, 24, 25, 31mei en 1 juni in Wellness Elaisa (Dilsen-Stokkem Belgie).

 

 

WhatsApp Image 2022-08-11 at 5.16.05 AM.jpeg

Waarom watersessies?

Voor mij zelf zijn sessies in het water een van de weinige manieren om heel snel tot diepe ontspanning te komen en diepere lagen in mijzelf te kunnen raken, zonder dat het meteen heel overweldigend is.

 

Het geeft mij een gevoel van zo veel dankbaarheid, ontspanning connectie met mezelf en overgave, wanneer ik uit het water kom. Een gevoel alsof echt niets mij nog kan raken.

Mijn lichaam voelt compleet ontspannen, het laten stromen van emoties gaat op een heel natuurlijke manier en in mijn hoofd is even helemaal niks. Ik voel me tien kilo lichter na een sessie.

Ik kan niet wachten jou te leren dit zelfde 'cadeautje' aan een ander aan te kunnen bieden!

 

Binnen mijn sessies kan ik op veel verschillende manieren bepaalde thema’s aanraken, omdat het een creatief en intuitief proces is, die ik op iedere unieke persoon af kan stemmen. Voor mij is dat een ultieme vorm van speelsheid in combinatie met heling. En dat is ook iets waar ik voor sta. Mijn kernwaarden zijn liefde, bloei, authenticiteit, vrijheid en speelsheid en deze voel ik allemaal terug wanneer ik met iemand in het water ben. Natuurlijk kunnen diepere processen aangeraakt worden, maar door af te stemmen is het altijd precies wat iemand aan kan.

 

Met deze watersessies is het mogelijk om een grote diversiteit aan mensen te ondersteunen.

Sommige mensen komen, omdat zij zich fysiek willen ontspannen, anderen komen omdat zij moeite hebben zich over te geven aan het leven, vertrouwen te hebben in andere mensen, moeite hebben hun emoties te uiten, zich emotioneel zo belast voelen dat ze even gedragen willen worden en ga zo maar door!

 

Iedere dag leer ik zulke mooie nieuwe mensen kennen, doordat ik dit aanbied. Allemaal gelijkgestemden.

Ik heb diepgaande gesprekken en weet dat ik iedereen een bijzondere ervaring mee geef in mijn sessies. Dat geeft mij voldoening.

 

Het is voor mij echt een enorme toevoeging op mijn werkzaamheden als therapeut en coach, maar het is niet per se nodig om dit te zijn, om het te kunnen leren aanbieden.

 

Wat ik verder zo ontzettend fijn vind, is dat ik dit overal ter wereld kan aanbieden. En nu dus binnenkort in Nederland! 

WhatsApp Image 2022-08-11 at 5.16.06 AM.jpeg

Hoe het is om watersessies aan te bieden

Ik ben echt enorm enthousiast om dit mooie middel door te kunnen geven in combinatie met een ultra verwen moment bij Wellness Elaisa. Wanneer je veel geeft, mag je ook veel terug ontvangen! Het in deze omgeving aan mogen bieden, voelt voor mij echt als een droom.

Ik zie deze cursus als een combinatie van een retraite in combi met een cursus. Je zult zelf volledig kunnen ontspannen door alle fasciliteiten die Wellness Elaisa te bieden heeft. Daarnaast zul je vanuit die ontspanning en in contact met jezelf en gelijkgestemden, leren hoe jij zelf hele mooie watermassages intuitief kunt aan bieden.

 

Waarom zeg ik er intuitief bij? Natuurlijk leer je allerlei vaardigheden die nodig zijn om het in het water aan te kunnen bieden, maar ik geloof er in dat wij allemaal uniek zijn en dat iemand die dit van ons mag ontvangen altijd precies krijgt wat hij/zij nodig heeft, wanneer jij het volledig doet vanuit vertrouwen, speelsheid en kennis.

Wat is de sfeer van de cursus

WhatsApp Image 2022-08-11 at 5.16.06 AM (1).jpeg

Wat ontvang je tijdens deze cursus?

In deze Watermassage cursus level 1: Touching the surface, leer je alle basis kennis om zelf Watermassages aan te kunnen bieden aan een ander.

 • Je leert o.a. boven water technieken om een watermassage in vertrouwen en ontspanning aan te kunnen bieden

 • Je leert hoe je jezelf kunt aarden

 • Je leert in je center te blijven en niet te versmelten met de ander

 • Je leert hoe je intuitief kunt afstemmen op een ander

 • Je leert hoe je vanuit de juiste intentie de sessies kunt aanbieden

 • Je ontvangt kennis over de vier lichamen (mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek) en leert deze kennis toepassen

 • Je leert gebruik te maken van de kracht van water

 • Je kunt tijdens en na de cursus dagen gebruik maken van alle mooie belevingen die Wellness Elaisa te bieden heeft, zodat jij ook kunt ontspannen en kunt herbronnen (zoals Wellness Elaisa dit mooi zegt)

 • Je ontvangt een persoonlijke Wataflow sessie van mij

 • Maar daarnaast zul je ook:

 • Zelf in volledige ontspanning raken

 • Op diepere levels kunnen connecten met andere gelijkgestemden

In level 2 van de cursus zul je de onderwater technieken leren. Laat me weten wanneer jij hier interesse in hebt. Deze is mogelijk te volgen wanneer jij minimaal 30 watermassage sessies hebt gegeven.

relax-en-meditatieruimte-elaisa-energetic-wellness-3.jpg
Anker 2
 • Deze cursus bestaat uit vijf dagen

 • 23, 24, 25, 31 mei en 1 juni 2023

 • De cursus vindt plaats bij Wellness Elaisa (Nationaal Parklaan 7, 3650 Dilsen-Stokkem)

 • De eerste (theorie-) dag (23 mei) zal in een ruimte van Elaisa plaatsvinden. Deze dag zal nog niet in het water zijn, al mag je na de theorie, wel gebruik maken van alle fasciliteiten van Wellness Elaisa (dit is een GEEN badpakdag).

 • De andere 4 (ervarings)-dagen zullen plaats vinden in het water bij Wellness Elaisa (dit zijn wel badpakdagen!)

 • De cursus dagen zijn minimaal van 10.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags en kunnen uitlopen.

 • De laatste dag sluit ik graag af met een verrassing en voor wie willen (optioneel) een gezamenlijk diner

 • Om jou zelf te laten bepalen hoeveel jij wilt eten en drinken, heb ik besloten het eten en drinken exclusief de prijs te houden.

 • Tijdens en na de cursus kun je gebruik maken van alle fasciliteiten die Wellness Elaisa te bieden heeft

Praktische informatie 

elaisa-back-lg-scaled.jpg

De investing voor deze cursus is inclusief:

 • Entree en gebruik Wellness Elaisa

 • Cursus

 • Wataflow session

 

 • Houd er rekening mee dat deze cursus alleen doorgaat bij minimaal 5 deelnemers

 

Investering

€1400,=

Heb jij door het lezen van alle informatie interesse gekregen in de cursus, vul dan het onderstaande contact formulier in, of app naar +5999 5205503

Anker 1
bottom of page