top of page
2022_10_21 -IX- Darshana - Maternity - WataFlow - Janthiel-8.jpg

Wataflow sessie

Maak kennis met een water op een andere manier..

Stel jezelf voor, drijvend over en door het water, bewogen door mij en vertrouwend op de golven. Vanuit een meditatieve staat, leer je jezelf over te geven aan de ander, aan het water en alles wat er op dat moment naar boven komt. Een wataflow sessie kan omschreven worden als een dans, een stretch in het water.

 

Het voelt als thuiskomen, een plek waar je je veilig voelt, om uiteindelijk alles los te laten wat jou nog beperkt of angsten geeft. Je stapt als een ander mens het water uit. Je voelt je weer energiek, ontspannen en je hebt een ander perspectief gekregen die jou de ruimte geeft om nu weer heerlijk in balans en harmonie te gaan genieten.

 

Wat ik vaak hoor is dat er een deken van rust over mensen is heen gevallen en dat gun ik iedereen!

Mooie vrouw, herken jij jezelf hierin? 

 • Last van stress gerelateerde klachten?
   

 • Last van pijnlijke en aangespannen spieren?
   

 • Moeite met het loslaten van specifieke gedachten en gevoelens?
   

 • Het gevoel dat je niet in de flow zit?
   

 • Moeite met controle loslaten?
   

 • Moeite om vertrouwen te hebben?
   

 • Het gevoel dat er diepere lagen zijn in je emoties en gedachten, waar je maar niet bij komt?
   

 • Last van opgekropte gevoelens en onverwerkte gebeurtenissen?

​Zelf heb ik hier ook (veel te lang) mee rondgelopen. Ik probeerde overal pareltjes op mijn pad te vinden die mij een stapje verder konden helpen.

 

Nadat ik mijn eigen proces ben aangegaan en door sessies in het water tot veel nieuwe inzichten ben gekomen, help ik nu andere vrouwen in dit proces. 

Wataflow - highres-6.jpg
image00066.jpeg

Hoe zou jij je voelen als...

 • Je minder fysieke en mentale stressklachten hebt. 
   

 • Je een luisterend oor hebt, die met jou mee kan denken in de facetten waar jij tegen aan loopt?
   

 • Jij je gezien, geborgen en geliefd kan voelen?
   

 • Je leeft vanuit vrijheid en niet meer vanuit angst omdat je nu controle makkelijker loslaat.
   

 • je nieuwe tools en inzichten krijgt, om met jouw huidige situatie om te gaan?
   

 • Je weer een stapje verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling

Een Wataflow sessie kan je veel inzichten en verandering brengen in je leven. Nieuwsgierig naar hoe het precies werkt? Lees dan even verder.

WhatsApp Image 2022-08-11 at 5.16.05 AM.jpeg

IK ZIE JOU

Jarenlang heb ik met dezelfde klachten gelopen als jij. Mijn jeugd was niet makkelijk.

 

En door verschillende omstandigheden:

 • ben ik compleet het contact met mijzelf verloren.

 • ik werd heel goed in het pleasen van andere mensen 

 • mijn emoties waren afgevlakt

 • en ik wist totaal niet wat ik wilde.

 

Dit uitte zich gedurende ik ouder werd steeds meer in fysieke klachten, stress, overdenken en zelfs burn-out gerelateerde klachten. Ik was een magneet voor mensen die mijn leven niet bepaald makkelijker maakten.

Door het helen van vervelende gebeurtenissen en het ontdekken van verschillende methodieken die mij verder konden helpen om meer in de flow van het leven mee te gaan, lukte het mij steeds beter mijn leven zo vorm te geven, zoals ik wilde. De Watersesses zijn hier een belangrijke factor in geweest. Daarom heb ik mijn sessies en Wataflow certificering gedaan bij Oceano Salvatore Russo. Ik ben zo ontzettend blij, dat ik nu anderen kan helpen die in hetzelfde schuitje zitten.

R6__3137 aangepast.JPG
WhatsApp Image 2022-08-11 at 5.16.06 AM.jpeg

Ik ben mij ervan bewust dat niet één methodiek, allesomvattend is. De weg naar herstel bestond voor mij uit het vinden van heel veel pareltjes op mijn pad, die mij elk een stukje verder konden helpen. Naast het bieden van watersessies ben ik ook psychomotorisch therapeut en erg nieuwsgierig naar alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik beperk mezelf binnen de Watersessies dan ook niet alleen tot de watersessies zelf, maar kijk door een bredere bril.

Voor mij is het ontzettend belangrijk jou weer een gevoel van vertrouwen, liefde en geborgenheid te kunnen bieden, zodat het jou lukt controle los te laten en processen aan te gaan, die wellicht op dit moment moeilijk voor jou kunnen zijn. De methode die wij hiervoor kiezen, kan per persoon en sessie verschillen.

R6__3328.JPG

HOE WERKT HET?

Ik bied Wataflow sessies aan op Curacao. Een  sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. En de sessie vindt plaats bij het hondenstrandje in Jan Thiel (wijk op Curacao). Je draagt badkleding die je fijn vindt en eventueel een t-shirt tegen de zon. 

 

Hieronder kun je lezen wat we precies gaan doen.

Het gesprek

30 MIN

We starten altijd met een gesprek waarin jij kan aangeven tegen welke thema’s jij aan loopt in je leven. We kunnen hier samen over sparren en ik kan met je meedenken voor mogelijke handvatten, zodat jij verder kan. Dit gesprek is er ook voor mij om in te kunnen schatten wat er mogelijk boven kan komen tijdens de Wataflow sessie. 

In het water

30 -45 MIN

Een wataflow sessie is als drijven en stretchen in het water, waarbij je in een flow over- en door het water bewogen wordt door mij. Jij leert om vanuit een meditatieve staat jezelf aan over te geven aan mij, het water en alles wat op dat moment naar boven komt.

 

Ik zal een situatie creëren waarin jij je geborgen en veilig kan voelen en waarin er ruimte gemaakt wordt voor jou om alles toe te laten wat boven komt.

 

Iedere sessie is anders. Het gaat er om dat jij iedere keer opnieuw open staat, voor dat wat zich op dat moment aan dient, zonder verwachtingen of het willen van resultaten. Dat wat jij nodig hebt op dat moment, zal naar boven komen.

Thema’s die naar boven kunnen komen zijn o.a. controle loslaten, angsten onder ogen zien, geborgenheid voelen, emotionele en fysieke spanning loslaten en levensvreugde.

Uit het water

30 MIN

Na de Watersessie zorg ik ervoor dat jij je weer geaard zult voelen en mogelijke gevoelens en emoties toe zal laten. Op deze manier kan er een ontlading plaats vinden. Wanneer jij hier behoefte aan hebt, zullen we de sessie ook nabespreken.

Nazorg

LIEFDE

De volgende dag ontvang ik per mail of whatsapp, graag een update van jou over hoe het met je gaat. Dan heb jij ook nog de mogelijkheid zaken te delen of vragen te stellen, die gedurende de sessie of dag bij jou naar boven zijn gekomen.

GOPR0448_edited.jpg

Deze vrouwen gingen je voor

Intens, er gebeurt van alles in en met je lichaam. Een verademing​. Over Talina, zeer empatisch, professioneel, kortom een topper!​ Voor herhaling vatbaar!

Danielle, Nederland 

Wat ik zelf heb ervaren was in 1 woord geweldig! Sowieso ben ik echt n waterrat, dus dit was perfect voor mij. Je krijgt floatingdevices aan je benen, zodat je lekker kan drijven, en je hoofd wordt ondersteund door de person die bij je is. Lekker helemaal gewichtsloos dus.

Op het moment dat Talina begon met het losmaken van mn rug, kraakte die ook aan alle kanten, en dat voelde heerlijk. Je wordt aan alle kanten lekker gestreched en los gemaakt, dat gaf me een heel vrij gevoel. Op bepaalde momenten werd ik ook rondgedraaid in het water, en dat gaf me een heel blij gevoel, in mn hoofd ging het bij ieder rondje: 'Whhiiiieeeeee'.

Ik heb de hele sessie met mn ogen dicht gedaan om even goed tot mezelf te komen. Er kwamen een aantal bewegingen voorbij, waarin ik allemaal verschillende kleuren ging zien, dit was prachtig. Ook kwam er een moment voorbij toen Talina haar hand op de plek legde waar mn rug gebroken is geweest, en op dat moment werd ik emotioneel, maar ook dat voelde goed.

 

Op het moment dat we weer terug op het strand kwamen en je nog een heerlijk relax moment krijgt, voelde ik me opgelucht, superblij en had ik geen pijn in mn nek meer...Ik heb daarna ronduit zitten praten en lachen.
 

We zijn nu bijna 2 weken verder, m'n nek voelt echt nog steeds stukken beter als ervoor, en ik voel mezelf ook weer stukken vrolijker.

Tamara, Curaçao 

Ik ben altijd geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en healing. Dus een wataflow sessie wilde ik ook eens ervaren. Talina is een hele fijne therapeut, waarom? Omdat ze een hele rustige energie heeft die je je direct veilig laat voelen. Niets is te gek om te delen. De wataflow sessie was een heel mooie ervaring. Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen beter bewaak en aangeef. Ik bepaal nu zelf waneer ik iemand de controle geef. En niet andersom. Dit inzicht heeft mij op persoonlijk en zakelijk vlak al verder geholpen.

Janneke (32 jaar), Curaçao 

De waterflow sessies met Talina was 1 van mijn meest inspirerende ervaringen die ik heb gehad. Talina gaf me veel inzichten over mezelf zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Ik voelde me veilig en vertrouwd bij haar zowel tijdens de sessie als daarna. Ik was lang opzoek naar mezelf, deze ervaring heeft mijn innerlijke vuurtje weer laten branden. Het is een unieke ervaring wat ik iedereen gun! Ik dank Talina dan ook echt voor haar begeleiding, warmte, betrokkenheid, oprechtheid en haar luisterende oor.

Maxim, Nederland 

PRIJZEN

Je kan contant betalen of vooraf via een online overboeking. De korting wordt alleen toegepast wanneer de totaal prijs in een keer wordt voldaan. 

 

Hulp bij kiezen?

De prijs met * wordt het vaakst gekozen, omdat langere trajecten vaak een diepere transformatie teweeg brengt. Je kan ervoor kiezen om maandelijks 1 sessie te doen. Stel je kiest voor 3 sessies, dan betaal je omgerekend €175,- per maand. Dit is voordeliger dan 3x een losse sessie te boeken. 

Intensieve begeleiding

Wil je liever intensief aan de slag met een specifiek probleem, bijvoorbeeld na een vervelende gebeurtenissen uit het verleden die je maar blijven belemmeren in jouw huidige levenspad? Kies dan bijvoorbeeld voor 6 sessies in 3 maanden. We gaan dan tweewekelijks aan de slag met jouw healing proces. 

Even overleggen?
Twijfel je nog? Laat gerust een berichtje achter. Ik geef je met alle liefde meer informatie of hulp bij de juiste keuze. Ik ben het beste via WhatsApp te bereiken: +599 9 520 5503

Kortingsprijzen van dit moment

Euro's 

1 sessie € 200 ,- 

2 sessies € 375 ,-

3 sessies € 525 ,- *

Nafl. 

1 sessie FL 400,- 

2 sessies FL 750,-

3 sessies FL 1050 ,-*

 • Ik kan niet zwemmen, is dat een probleem?"
  Nee, dit is geen probleem. Je krijgt drijvers om je benen waardoor deze makkelijk blijven drijven, maar ik zal degene zijn die je verder ook door het water zal bewegen. Om de gewenste resultaten bij de Wataflow te kunnen bereiken, is het kunnen zwemmen niet nodig.
 • Wat is de prijs in guldens?
  De kortingsprijs is voor iedereen 300 Naf per sessie. Wanneer u een pakket neemt van meerdere sessies, zult meer u korting krijgen.
 • Is er een speciale prijs voor mensen met een sedula?
  Iedereen betaalt momenteel dezelfde kortingsprijs. Dit is de prijs van €150,= of 300 Naf.
 • Hoe kan ik betalen?
  Het liefst ontvang ik het bedrag contant.
 • Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben over een product of dienst?
  Al mijn diensten en producten hebben een no refund policy. Dit betekent dat alle verkopen definitief zijn en dat u geen geldelijke terugbetaling of vervangend artikel kunt verwachten na aankoop.
Contactverzoek
bottom of page