851193696230443
top of page
GOPR0448.JPG

WELKOM

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ben jij nieuwsgierig naar Wataflow, de helende werking van water en wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust een kijkje of neem contact met me op!

IK WERK VANUIT

Warmte
Betrokkenheid
Eerlijkheid
Liefde
Vrijheid
Spiritualiteit

OVER MIJ

Meer informatie
R6__3178.JPG

TIPS & VERHALEN

DIT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Wat ik zelf heb ervaren was in 1 woord geweldig! Sowieso ben ik echt n waterratje, dus dit was perfect voor mij. Je krijgt floatingdevices aan je benen, zodat die lekker kunnen drijven, en je hoofd wordt ondersteund door de person die bij je is. Lekker helemaal gewichtsloos dus.

Op het moment dat Talina begon met het losmaken van mn rug, kraakte die ook aan alle kanten, en dat voelde heerlijk. Je wordt aan alle kanten lekker gestreched en los gemaakt, dat gaf me een heel vrij gevoel. Op bepaalde momenten werd ik ook rondgedraaid in het water, en dat gaf me een heel blij gevoel, in mn hoofd ging het bij ieder rondje: Whhiiiieeeeee.

Ik heb de hele sessie met mn ogen dicht gedaan om even goed tot mezelf te komen. Er kwamen een aantal bewegingen voorbij, waarin ik allemaal verschillende kleuren ging zien, dit was prachtig. Ook kwam er een moment voorbij toen Talina haar hand op de plek legde waar mn rug gebroken is geweest, en op dat moment werd ik emotioneel, maar ook dat voelde goed. Op het moment dat we weer terug op het strand kwamen en je nog een heerlijk relax moment krijgt, voelde ik me opgelucht, superblij en had ik geen pijn in mn nek meer...Ik heb daarna ronduit zitten praten en lachen.

We zijn nu bijna 2 weken verder, mn nek voelt echt nog steeds stukken beter als ervoor, en ik voel mezelf ook weer stukken vrolijker.

Zodra de lockdown voorbij is boek ik zeker een volgende sessie om weer als Mermaid te gaan spelen. Ik raad dit iedereen aan om zeker een keer te ervaren.

Een dikke dankjewel aan Talina! Hoe was het ook alweer...om me als een zeewiertje door t water te laten bewegen.

Tamara, Curacao

bottom of page