top of page
image00002.jpeg

The Fearless Flow Formula

 • Ben jij een ondernemende vrouw met dromen en hartsverlangens?

 • Ben jij er klaar voor om nu echt ALL IN te gaan en te creeren waar je hiervoor op aarde bent gekomen?

 • Wil je schaamteloos jezelf kunnen zijn en alleen door jezelf te zijn, alles krijgen wat je hartje begeert?

 • Wil jij iedere dag vol energie, inspiratie, plezier en passie wakker worden?

 • Wil jij met de flow van je ziel mee leren bewegen en de krachtige energie van het Universum in je rug voelen?

 • Wil jij dat het normaal voor je wordt dat je naar de supermarkt rijdt en er altijd een parkeerplekje voor je vrij is bij de ingang?

 • Wil jij geld verdienen, met dagelijks doen waar jij ontzettend gelukkig van wordt?

Dan is The Fearless Flow Formula iets voor jou!

River Rapids

Ignite your fearless flow

Wat is in de flow zijn?

Als ziel had jij de gedachte, wens of verlangen om naar deze aarde te komen met een bepaalde reden. Vervolgens belandde jouw ziel in jou lichaam en kreeg jij als mens vrije wil. Jij kan met die vrije wil denken, praten en bewegen met de stroming van je ziel mee of er tegen in.

Een voorbeeld is dat jij op aarde wilde komen, omdat je zangeres wilde worden. Wanneer vervolgens jouw ouders vroeger tegen jou zeiden dat je met zingen geen geld kan verdienen en jij hierdoor vervolgens rechten gaat studeren, zul je ontdekken dat het studeren van rechten veel moeizamer gaat dan wanneer je zou gaan zingen. Je neemt dan letterlijk acties, tegen jouw zielsstroming in. Wanneer je dit doet, voelt dit vaak alsof je vast zit, je voelt je powerless, depressief of paniekerig en bang.

Zou je de tegenovergestelde beweging maken. Dus wel zangeres proberen te worden, dan zou je niet alleen de kracht en energie vanuit je ziel ervaren, maar deze zou ook nog ondersteund worden door de energie vanuit het Universum. Je voelt je letterlijk krachtig, gefocust, je voelt passie, inspiratie en plezier. Het lijkt alsof alles stroomt en je ervaart een gevoel van: YES! Hiervoor ben ik op aarde! Wanneer je dit ervaart, ben je in de flow.

Ik help je met ontzettend veel liefde en passie, jouw eigen Fearless Flow te ontwaken en te belichamen

Dkgnakjhgaknga

R6__3420.JPG
image00006.jpeg

The fearless flow Formula

Aanbod

 • 12 weeks online programma met 6-8 gelijkgestemde dames (online)

 • 12 masterclasses

 • min. 12 één op één coaching sessies

 • SOS appjes

 • De masterclasses worden in het Nederlands gegeven

 • De groep start meerdere keren per jaar en je kan nu al beslissen deel te nemen en alvast te starten met je 1 op 1 sessies

In het programma doorlopen we 5 stappen:

 

 • Harmony

 • energy

 • awake

 • release

 • tribe

The Fearless flow Formula 2.png

IK ZIE JOU

Jarenlang heb ik met dezelfde klachten gelopen als jij. Mijn jeugd was niet makkelijk.

 

En door verschillende omstandigheden:

 • ben ik compleet het contact met mijzelf verloren.

 • ik werd heel goed in het pleasen van andere mensen 

 • mijn emoties waren afgevlakt

 • en ik wist totaal niet wat ik wilde.

 

Dit uitte zich gedurende ik ouder werd steeds meer in fysieke klachten, stress, overdenken en zelfs burn-out gerelateerde klachten. Ik was een magneet voor mensen die mijn leven niet bepaald makkelijker maakten.

Door het helen van vervelende gebeurtenissen en het ontdekken van verschillende methodieken die mij verder konden helpen om meer in de flow van het leven mee te gaan, lukte het mij steeds beter mijn leven zo vorm te geven, zoals ik wilde. De Wataflow is hier een belangrijke factor in geweest. Daarom heb ik mijn sessies en Wataflow certificering gedaan bij Oceano Salvatore Russo. Ik ben zo ontzettend blij, dat ik nu anderen kan helpen die in hetzelfde schuitje zitten.

R6__3137 aangepast.JPG
R6__3401.JPG

Ik ben mij ervan bewust dat niet één methodiek, allesomvattend is. De weg naar herstel bestond voor mij uit het vinden van heel veel pareltjes op mijn pad, die mij elk een stukje verder konden helpen. Naast de Wataflow ben ik ook psychomotorisch therapeut en erg nieuwsgierig naar alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik beperk mezelf binnen de Wataflowsessies dan ook niet alleen tot de Wataflow zelf, maar kijk door een bredere bril.

Voor mij is het ontzettend belangrijk jou weer een gevoel van vertrouwen, liefde en geborgenheid te kunnen bieden, zodat het jou lukt controle los te laten en processen aan te gaan, die wellicht op dit moment moeilijk voor jou kunnen zijn. De methode die wij hiervoor kiezen, kan per persoon en sessie verschillen.

R6__3328.JPG

HOE WERKT HET?

Het programma

 • Zodra je het programma gekocht hebt, krijg je een bevestigingsmail met instructievideo. Zo weet jij precies hoe jij dit programma kunt doorlopen.

 • Je krijgt toegang voor onbepaalde tijd tot een Facebookgroep, waarin alle opdrachten staan die jij stap voor stap kunt doen, om jou leven in flow te creëren.

 • Je krijgt bij dit programma 2 one-on-one calls met mij. Je kunt tijdens dit programma een one-on-one call met mij inplannen en aan het einde, zodat ik jou helpen met eventuele blokkades en jou kan ondersteunen in het zetten van de stappen die nodig zijn.

Wataflow Curacao

Deze vrouwen gingen je voor

Intens, er gebeurt van alles in en met je lichaam. Een verademing​. Over Talina, zeer empatisch, professioneel, kortom een topper!​ Voor herhaling vatbaar!

Danielle, Nederland 

Wat ik zelf heb ervaren was in 1 woord geweldig! Sowieso ben ik echt n waterrat, dus dit was perfect voor mij. Je krijgt floatingdevices aan je benen, zodat je lekker kan drijven, en je hoofd wordt ondersteund door de person die bij je is. Lekker helemaal gewichtsloos dus.

Op het moment dat Talina begon met het losmaken van mn rug, kraakte die ook aan alle kanten, en dat voelde heerlijk. Je wordt aan alle kanten lekker gestreched en los gemaakt, dat gaf me een heel vrij gevoel. Op bepaalde momenten werd ik ook rondgedraaid in het water, en dat gaf me een heel blij gevoel, in mn hoofd ging het bij ieder rondje: 'Whhiiiieeeeee'.

Ik heb de hele sessie met mn ogen dicht gedaan om even goed tot mezelf te komen. Er kwamen een aantal bewegingen voorbij, waarin ik allemaal verschillende kleuren ging zien, dit was prachtig. Ook kwam er een moment voorbij toen Talina haar hand op de plek legde waar mn rug gebroken is geweest, en op dat moment werd ik emotioneel, maar ook dat voelde goed.

 

Op het moment dat we weer terug op het strand kwamen en je nog een heerlijk relax moment krijgt, voelde ik me opgelucht, superblij en had ik geen pijn in mn nek meer...Ik heb daarna ronduit zitten praten en lachen.
 

We zijn nu bijna 2 weken verder, m'n nek voelt echt nog steeds stukken beter als ervoor, en ik voel mezelf ook weer stukken vrolijker.

Tamara, Curaçao 

Ik ben altijd geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en healing. Dus een wataflow sessie wilde ik ook eens ervaren. Talina is een hele fijne therapeut, waarom? Omdat ze een hele rustige energie heeft die je je direct veilig laat voelen. Niets is te gek om te delen. De wataflow sessie was een heel mooie ervaring. Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen beter bewaak en aangeef. Ik bepaal nu zelf waneer ik iemand de controle geef. En niet andersom. Dit inzicht heeft mij op persoonlijk en zakelijk vlak al verder geholpen.

Janneke (32 jaar), Curaçao 

De waterflow sessies met Talina was 1 van mijn meest inspirerende ervaringen die ik heb gehad. Talina gaf me veel inzichten over mezelf zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Ik voelde me veilig en vertrouwd bij haar zowel tijdens de sessie als daarna. Ik was lang opzoek naar mezelf, deze ervaring heeft mijn innerlijke vuurtje weer laten branden. Het is een unieke ervaring wat ik iedereen gun! Ik dank Talina dan ook echt voor haar begeleiding, warmte, betrokkenheid, oprechtheid en haar luisterende oor.

Maxim, Nederland 

PRIJZEN

Je kan contant betalen of vooraf via een online overboeking. De korting wordt alleen toegepast wanneer de totaal prijs in een keer wordt voldaan. 

 

Hulp bij kiezen?

De prijs met * wordt het vaakst gekozen. Je kan ervoor kiezen om maandelijks 1 sessie te doen. Stel je kiest voor 3 sessies, dan betaal je omgerekend €125,- per maand. Dit is voordeliger dan 3x een losse sessie te boeken. 

Intensieve begeleiding

Wil je liever intensief aan de slag met een specifiek probleem, bijvoorbeeld na een vervelende gebeurtenissen uit het verleden die je maar blijft belemmeren in jouw huidige levenspad? Kies dan bijvoorbeeld voor 6 sessies in 3 maanden. We gaan dan tweewekelijks aan de slag met jouw healing proces. 

Even overleggen?
Twijfel je nog? Laat gerust een berichtje achter. Ik geef je met alle liefde meer informatie of hulp bij de juiste keuze. Ik ben het beste via WhatsApp te bereiken: +599 9 520 5503

Kortingsprijzen van dit moment

Euro's 

1 sessie € 150 ,- 

2 sessies € 275 ,-

3 sessies € 375 ,- *

Nafl. 

1 sessie FL 300,- 

2 sessies FL 550,-

3 sessies FL 750 ,-*

 • Ik kan niet zwemmen, is dat een probleem?"
  Nee, dit is geen probleem. Je krijgt drijvers om je benen waardoor deze makkelijk blijven drijven, maar ik zal degene zijn die je verder ook door het water zal bewegen. Om de gewenste resultaten bij de Wataflow te kunnen bereiken, is het kunnen zwemmen niet nodig.
 • Wat is de prijs in guldens?
  De kortingsprijs is voor iedereen 400 Naf per sessie. Wanneer u een pakket neemt van meerdere sessies, zult meer u korting krijgen.
 • Is er een speciale prijs voor mensen met een sedula?
  Iedereen betaalt momenteel dezelfde kortingsprijs. Dit is de prijs van €200,= of 400 Naf.
 • Hoe kan ik betalen?
  Het liefst ontvang ik het bedrag contant.
 • Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben over een product of dienst?
  Al mijn diensten en producten hebben een no refund policy. Dit betekent dat alle verkopen definitief zijn en dat u geen geldelijke terugbetaling of vervangend artikel kunt verwachten na aankoop.
Anker 1
bottom of page