top of page

Find your Fearless flow

Maak kennis met een water op een andere manier..

Stel jezelf voor, drijvend over en door het water, bewogen door mij en vertrouwend op de golven. Vanuit een meditatieve staat, leer je jezelf over te geven aan de ander, aan het water en alles wat er op dat moment naar boven komt. Wataflow kan omschreven worden als een dans, een stretch in het water.

 

Het voelt als thuiskomen, een plek waar je je veilig voelt, om uiteindelijk alle los te laten wat jou nog beperkt of angsten geeft. Je stapt als een ander mens het water uit. Je voelt je weer energiek, ontspannen en je hebt een ander perspectief gekregen die jou de ruimte geeft om nu weer heerlijk in balans en harmonie te gaan genieten.

 

Wat ik vaak hoor is dat er een deken van rust over mensen is heen gevallen en dat gun ik iedereen!

Mooie vrouw, herken jij jezelf hierin? 

 • Voel jij ook dat je vanuit de kracht van kwetsbaarheid wilt leven en dat continu moeten doorstampen voelt als beperkend?

 • Wil jij een leven creëren waarvan je droomt, maar zie je door de bomen het bos niet meer?

 • Gaat jou meeste tijd ook op aan het ondersteunen en opbouwen van anderen, waardoor je zelf niet meer toe komt aan je eigen doelen en wensen?

Ik snap dat dit super frusterend is en het wordt tijd dat we dit gaan veranderen!

​Zelf heb ik hier ook (veel te lang) mee rondgelopen. Ik probeerde overal pareltjes op mijn pad te vinden die mij een stapje verder konden helpen.

 

Nadat ik mijn eigen proces ben aangegaan en door Wataflow tot veel nieuwe inzichten ben gekomen, help ik nu andere vrouwen in dit proces. 

R6__3420.JPG
R6__3253.JPG

Hoe zou jij je voelen als...

 •  Je je weer dichter bij jezelf  zou voelen?

 • Je je meer in balans voelt en rust ervaart

 • Je de dingen die je nu nog als lastig ervaart, kan ervaren als een kracht

 • Je weet welke kant je op wilt en welke stappen je al eerst kunt gaan zetten om jouw leven in flow te creeren?

 • Je je weer hoopvol voelt en met motivatie en inspiratie je volgende stappen kunt zetten? 

Dit programma gaat je helpen erachter te komen hoe jou leven in flow er uit ziet, wat jou nu nog tegen houdt om dit te bereiken en welke eerste stappen jij kunt zetten om dit leven te creëren.

R6__3353.JPG

IK ZIE JOU

Jarenlang heb ik met dezelfde klachten gelopen als jij. Mijn jeugd was niet makkelijk.

 

En door verschillende omstandigheden:

 • ben ik compleet het contact met mijzelf verloren.

 • ik werd heel goed in het pleasen van andere mensen 

 • mijn emoties waren afgevlakt

 • en ik wist totaal niet wat ik wilde.

 

Dit uitte zich gedurende ik ouder werd steeds meer in fysieke klachten, stress, overdenken en zelfs burn-out gerelateerde klachten. Ik was een magneet voor mensen die mijn leven niet bepaald makkelijker maakten.

Door het helen van vervelende gebeurtenissen en het ontdekken van verschillende methodieken die mij verder konden helpen om meer in de flow van het leven mee te gaan, lukte het mij steeds beter mijn leven zo vorm te geven, zoals ik wilde. De Wataflow is hier een belangrijke factor in geweest. Daarom heb ik mijn sessies en Wataflow certificering gedaan bij Oceano Salvatore Russo. Ik ben zo ontzettend blij, dat ik nu anderen kan helpen die in hetzelfde schuitje zitten.

R6__3137 aangepast.JPG
R6__3401.JPG

Ik ben mij ervan bewust dat niet één methodiek, allesomvattend is. De weg naar herstel bestond voor mij uit het vinden van heel veel pareltjes op mijn pad, die mij elk een stukje verder konden helpen. Naast de Wataflow ben ik ook psychomotorisch therapeut en erg nieuwsgierig naar alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik beperk mezelf binnen de Wataflowsessies dan ook niet alleen tot de Wataflow zelf, maar kijk door een bredere bril.

Voor mij is het ontzettend belangrijk jou weer een gevoel van vertrouwen, liefde en geborgenheid te kunnen bieden, zodat het jou lukt controle los te laten en processen aan te gaan, die wellicht op dit moment moeilijk voor jou kunnen zijn. De methode die wij hiervoor kiezen, kan per persoon en sessie verschillen.

R6__3328.JPG

HOE WERKT HET?

Het programma

 • Zodra je het programma gekocht hebt, krijg je een bevestigingsmail met instructievideo. Zo weet jij precies hoe jij dit programma kunt doorlopen.

 • Je krijgt toegang voor onbepaalde tijd tot een Facebookgroep, waarin alle opdrachten staan die jij stap voor stap kunt doen, om jou leven in flow te creëren.

 • Je krijgt bij dit programma 2 one-on-one calls met mij. Je kunt tijdens dit programma een one-on-one call met mij inplannen en aan het einde, zodat ik jou helpen met eventuele blokkades en jou kan ondersteunen in het zetten van de stappen die nodig zijn.

Wataflow Curacao

Deze vrouwen gingen je voor

Intens, er gebeurt van alles in en met je lichaam. Een verademing​. Over Talina, zeer empatisch, professioneel, kortom een topper!​ Voor herhaling vatbaar!

Danielle, Nederland 

Wat ik zelf heb ervaren was in 1 woord geweldig! Sowieso ben ik echt n waterrat, dus dit was perfect voor mij. Je krijgt floatingdevices aan je benen, zodat je lekker kan drijven, en je hoofd wordt ondersteund door de person die bij je is. Lekker helemaal gewichtsloos dus.

Op het moment dat Talina begon met het losmaken van mn rug, kraakte die ook aan alle kanten, en dat voelde heerlijk. Je wordt aan alle kanten lekker gestreched en los gemaakt, dat gaf me een heel vrij gevoel. Op bepaalde momenten werd ik ook rondgedraaid in het water, en dat gaf me een heel blij gevoel, in mn hoofd ging het bij ieder rondje: 'Whhiiiieeeeee'.

Ik heb de hele sessie met mn ogen dicht gedaan om even goed tot mezelf te komen. Er kwamen een aantal bewegingen voorbij, waarin ik allemaal verschillende kleuren ging zien, dit was prachtig. Ook kwam er een moment voorbij toen Talina haar hand op de plek legde waar mn rug gebroken is geweest, en op dat moment werd ik emotioneel, maar ook dat voelde goed.

 

Op het moment dat we weer terug op het strand kwamen en je nog een heerlijk relax moment krijgt, voelde ik me opgelucht, superblij en had ik geen pijn in mn nek meer...Ik heb daarna ronduit zitten praten en lachen.
 

We zijn nu bijna 2 weken verder, m'n nek voelt echt nog steeds stukken beter als ervoor, en ik voel mezelf ook weer stukken vrolijker.

Tamara, Curaçao 

Ik ben altijd geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en healing. Dus een wataflow sessie wilde ik ook eens ervaren. Talina is een hele fijne therapeut, waarom? Omdat ze een hele rustige energie heeft die je je direct veilig laat voelen. Niets is te gek om te delen. De wataflow sessie was een heel mooie ervaring. Ik heb geleerd hoe ik mijn grenzen beter bewaak en aangeef. Ik bepaal nu zelf waneer ik iemand de controle geef. En niet andersom. Dit inzicht heeft mij op persoonlijk en zakelijk vlak al verder geholpen.

Janneke (32 jaar), Curaçao 

De waterflow sessies met Talina was 1 van mijn meest inspirerende ervaringen die ik heb gehad. Talina gaf me veel inzichten over mezelf zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Ik voelde me veilig en vertrouwd bij haar zowel tijdens de sessie als daarna. Ik was lang opzoek naar mezelf, deze ervaring heeft mijn innerlijke vuurtje weer laten branden. Het is een unieke ervaring wat ik iedereen gun! Ik dank Talina dan ook echt voor haar begeleiding, warmte, betrokkenheid, oprechtheid en haar luisterende oor.

Maxim, Nederland 

PRIJZEN

Je kan contant betalen of vooraf via een online overboeking. De korting wordt alleen toegepast wanneer de totaal prijs in een keer wordt voldaan. 

 

Hulp bij kiezen?

De prijs met * wordt het vaakst gekozen. Je kan ervoor kiezen om maandelijks 1 sessie te doen. Stel je kiest voor 3 sessies, dan betaal je omgerekend €125,- per maand. Dit is voordeliger dan 3x een losse sessie te boeken. 

Intensieve begeleiding

Wil je liever intensief aan de slag met een specifiek probleem, bijvoorbeeld na een vervelende gebeurtenissen uit het verleden die je maar blijft belemmeren in jouw huidige levenspad? Kies dan bijvoorbeeld voor 6 sessies in 3 maanden. We gaan dan tweewekelijks aan de slag met jouw healing proces. 

Even overleggen?
Twijfel je nog? Laat gerust een berichtje achter. Ik geef je met alle liefde meer informatie of hulp bij de juiste keuze. Ik ben het beste via WhatsApp te bereiken: +599 9 520 5503

Kortingsprijzen van dit moment

Euro's 

1 sessie € 150 ,- 

2 sessies € 275 ,-

3 sessies € 375 ,- *

Nafl. 

1 sessie FL 300,- 

2 sessies FL 550,-

3 sessies FL 750 ,-*

Anker 1
bottom of page